De luchthaven van Luik.
Volledig scherm
De luchthaven van Luik. © Photo News

Akkoord over vernieuwing vergunning van Luikse luchthaven

De Waalse regering heeft zaterdagavond overeenstemming gevonden over de vernieuwing van de unieke vergunning aan de luchthaven van Luik. Dat heeft het kabinet van minister-president Elio Di Rupo (PS) bekendgemaakt in een persbericht.

5 reacties

 • Bob van der Valk

  2 maanden geleden
  Ik denk dat Oostende en Antwerpen ons al meer gekost hebben. Die luchthavens zijn altijd al een bodemloze put geweest waar ons geld in verdwijnt.
 • Danny Damiaens

  2 maanden geleden
  En Limburg krijgt het lawaai gratis erbij!
 • swa wuyts

  2 maanden geleden
  Ecolo zwijgt, moest het voor Deurne zijn stonden de Groene aanhangers in de steigers
 • vanaeken jokke

  2 maanden geleden
  Waar zouden ze het anders halen Vlaanderen sponsort jaarlijks 10 miljard.En in Vlaanderen maar besparen om de miljarden voor de Walen bijeen te krijgen.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  En betalen met vlaams geld!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.