(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

ACOD Onderwijs gaat stakingsaanzegging indienen voor kleuteronderwijs

Het Overlegcomité heeft beslist dat kappers en niet-essentiële contactberoepen opnieuw de deuren moeten sluiten. Een bezoek aan niet-essentiële winkels kan enkel op afspraak. Op de kleuterklassen na gaan ook de scholen volgende week dicht, al gaan de examens van volgende week wél nog door. Experts zijn tevreden met de ‘paaspauze’ van vier weken, maar er klinkt ook veel kritiek.

137 reacties

 • Fred DERONNE

  2 jaar geleden
  Misschien beter staken voor een betere omkadering in het kleuteronderwijs.
 • John Reniers

  2 jaar geleden
  Beste Valja, Welke leerachterstand? Als die er al zou zijn , er is altijd wel een plaats als minister van onderwijs hoor ! Hopelijk is men zo slim on niet aan de zomervakantie te raken of er zal staking zijn. Zeker weten!
 • Paulp Goris

  2 jaar geleden
  Waarom staken ? Dus jullie is het te doen om extra betaald verlof dus , scholen toe en inleveren op wedden zoals bij iedereen
 • Lu Van droogenbroeck

  2 jaar geleden
  Moet de leerkrachten in het kleuteronderwijs plots meer uren presteren of toch gewoon hun job doen?
 • Noë Dubrulle

  2 jaar geleden
  Staken? Dit is precies een houding van "lagen en hoger krijgen 1 week langer paasvakantie, iknwil dit ook" wees blij dat je MAG en KAN blijven werken. En ik heb zeer veel respect voor de leerkrachten, die ook liever blijven werken op ouders te helpen zoals mezelf dat bijna al AL mijn verlof heeft moeten opnemen voor opvang, als de zomer niet word ingekort zit ik met een serieus probleem en ik zal niet de enige zijn.