Exclusief voor abonnees

Achter de schermen bij wielerfenomeen Remco Evenepoel tijdens zijn droomjaar. Bekijk hier de exclusieve docureeks ‘Ik ben Remco’

©kramon
Dichter in z’n wiel raakt niemand. HLN en VTM pakken uit met een exclusieve docureeks over wielerfenomeen Remco Evenepoel (20). In ‘Ik ben Remco’ krijgt de digitale HLN-abonnee elke maand een unieke blik achter de schermen. Zijn voorbereidingen, koersen, de steun van zijn familie en de obstakels die hij op zijn succespad treft: alles komt aan bod. Met de Giro en Olympische Spelen als climaxen. In de eerste van acht afleveringen neemt Evenepoel u mee tijdens zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen en zijn triomftocht in Argentinië. 

Deze video is exclusief voor abonnees. Ben je dat al?  Log dan hieronder in. Niet-abonnees kunnen vier weken lang gratis HLN+ uitproberen.

Foto van RemcoIk ben Remco

Deze docureeks is exclusief voor abonnees

Word ook abonnee en bekijk “Ik ben Remco” nu op HLN.be

 • Lees nu 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • evert heindryckx

  De nieuwe Merckx

 • Marc Van Male

  Was er niet overeengekomen, en had Lefevere niet gevraagd, om die jongen een beetje gerust te laten, om hem zo rustig te laten groeien ??

 • Paul Vermuyten

  Graag wil ik jullie allen FELICITEREN in grote KAPITALE letters voor de enig mooie reportage van REMCO EVENEPOEL. Deze jonge Belgische TOP-ATLEET blijft gelukkig koel en goed in zijn vel bij zijn vele DIK VERDIENDE OVERWINNINGEN. Een uitzonderlijke volharding en doorzettingsvermogen SIERT Remco ten volle. De makers brengen dit prachtig en sereen in beeld. DIKKE STEVIGE schouderklop aan jullie allen.Gelukkig dat niet alleen wij via HLN+ dit mogen beleven maar later ook elkeen via VTM kangenieten.

 • Eduard Vanderheyden

  Ok maar er zijn nog renners in België die koersen.