CORONA HLN LIVE
Volledig scherm
CORONA HLN LIVE

Aangepast Moderna-vaccin klaar voor klinische proeven - Vandenbroucke raadt gebruik gratis mondmaskers van overheid voorlopig af

De coronacijfers in ons land laten opnieuw een gemengd beeld zien. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames is in stijgende lijn, terwijl het aantal overlijdens verder afneemt.

72 reacties

 • dominique van damme

  2 maanden geleden
  Tis weer België gratis mondmasker nu zijn ze niet goed
 • Michel Wielfaert

  2 maanden geleden
  Misschien beter eens rekening te houden met de actieve bevolking die de staatskas moet vullen en de pensioenen betalen ?
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Ik denk dat nva op oorlogspad is...het brand momenteel niet hard genoeg...dodencijfer daalt dat kan niet en dat moet terug omhoog...na de ouw moeten er veel meer goedkopere krachten uit het buiten land komen...komaan jongeren verdeel en heers.
 • Franky Schoonvliet

  2 maanden geleden
  De enige versoepeling die er moet komen voor de jeugd is karakter kweken minder zeuren en een pak discipline en tucht bij brengen. gedaan met het pamperen. !!!
 • Jelle koereur

  2 maanden geleden
  Mijn gekregen overheidsmondmasker zit in de vuilbak. Nu nog de rest van de deze regering.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?