Sandra Verbeek bij het Bumba-graf van haar zoontje. De 2-jarige Miguel Van Kriekinge werd in 2008 gedood door Sandra's ex: Dave De Kock. Dat diezelfde De Kock nu opnieuw kon toeslaan en ook de 4-jarige Dean Verberckmoes om het leven bracht, kan Sandra niet begrijpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Verbeek bij het Bumba-graf van haar zoontje. De 2-jarige Miguel Van Kriekinge werd in 2008 gedood door Sandra's ex: Dave De Kock. Dat diezelfde De Kock nu opnieuw kon toeslaan en ook de 4-jarige Dean Verberckmoes om het leven bracht, kan Sandra niet begrijpen. © Pieter-Jan Vanstockstraeten/PN

14 jaar geleden mishandelde en doodde De Kock ook zoontje van Sandra: “‘Te wild gespeeld, je weet toch hoe kinderen zijn?’, zei hij over blauwe plekken. Ik geloofde hem”

“Ik had gehoopt dat mijn ex zijn leven zou beteren, dat hij z’n lesje wel had geleerd. Maar kijk: opniéuw zit er een moeder huilend naast een kinderbedje dat voor altijd leeg zal blijven.” Sandra Verbeek (35) weet als geen ander hoe de mama van de kleine Dean zich vandaag voelt. Veertien jaar geleden doodde Dave De Kock ook háár zoontje. Achter Sandra’s rug mishandelde hij de 2-jarige Miguel zo hard, dat het jongetje stierf. “Dat hij nu ongestoord een tweede keer kon toeslaan, dat begrijp ik niet.”

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.