kos
Volledig scherm
PREMIUM
© kos

11 tips om meer te halen uit Whatsapp en Messenger

Het sms'je is al lang niet meer onze geliefkoosde manier van communiceren. Berichten-apps zoals Messenger en Whatsapp hebben de 'old skool' sms verdrongen als populairste communicatiemiddel. Met deze tips haal je nog meer uit Messenger en Whatsapp.

 1. Vaccinoloog Pierre Van Damme beantwoordt vragen over de nieuwe omikronvariant in HLN LIVE: “Wellicht nog meer mensen besmet in ons land”
  Play

  Vaccino­loog Pierre Van Damme beant­woordt vragen over de nieuwe omikronva­ri­ant in HLN LIVE: “Wellicht nog meer mensen besmet in ons land”

  Enkele dagen geleden werd er een nieuwe coronavariant ontdekt in Zuid-Afrika. Maar hoe bezorgd moeten we precies zijn over die nieuwe omikronvariant? Zijn onze maatregelen voldoende om de strijd tegen de variant aan te gaan? En zijn er nog meer mensen besmet in België? Die vragen beantwoordt vaccinoloog Pierre Van Damme (Universiteit Antwerpen) in HLN LIVE.
 2. Vicepremier Van Quickenborne: “40 procent van horecazaken controleert onvoldoende op Covid Safe Ticket”
  Play

  Vicepre­mier Van Quickenbor­ne: “40 procent van horecaza­ken contro­leert onvoldoen­de op Covid Safe Ticket”

  Volgens vicepremier en minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) controleert 40 procent van de horecazaken hun klanten niet voldoende op het Covid Safe Ticket (CST). “Men moet niet alleen de applicatie scannen, maar ook de identiteitskaart controleren om te zien of mensen met hun eigen pas rondlopen.” De vicepremier roept burgemeesters dan ook op om strenger toe te zien op de naleving van de maatregel. Dat liet hij weten tijdens een interview met VTM NIEUWS.