Ga naar de mobiele website
^ Top

"We zitten hier nog bijna als enigen": tientallen Belgische toeristen zitten uren vast in Kroatië

Archieffoto van het vliegveld van Dubrovnik.
Thinkstock Archieffoto van het vliegveld van Dubrovnik.
Tientallen Belgische toeristen hebben verschillende uren vastgezeten op de luchthaven van het Kroatische Dubrovnik. Hun vliegtuig, dat hen naar Brussel moest brengen, kampte met technische problemen. "We zitten hier nog bijna als enigen in de luchthaven", aldus de gestrande Sophie. Een woordvoerder van touroperator Thomas Cook bevestigde het nieuws.

Na meerdere uren wachten kon een veertigtal reizigers vanavond met een toestel van Brussels Airlines terug naar huis, de rest kan een nacht op hotel verblijven. Ze kunnen normaal morgen terug naar huis, aldus nog de woordvoerder.

Hun oorspronkelijke vlucht moest normaal vanmorgen om 09.45 uur al vertrekken.

Meer over11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • J B

  Er bestaat nog iets als schadevergoeding (600€)en dit per persoon

 • Sam B

  Wat een drama omdat ze een paar uur hebben vastgezeten.Ze willen allemaal zo goedkoop mogelijk vliegen en dan krijg je dit natuurlijk.

 • stijn rogiers

  Als je geen geld wilt betalen voor een degelijke maatschappij moet je nie zeuren. Th cook en tui lappen het je 5op10 keer

 • Jan D

  Wat hadden ze liever gehad? Dat da probleem werd genegeerd en dat ze in volle vlucht pas echt in de problemen kwamen? Als je pinker op je wagen het plots begeef kunt ge nog wel voort. Met een platte band gaat ge toch ni voortgaan. Beide valt niet te voorspellen maar de gevolgen zijn totaal anders bij het negeren.

 • stijn rogiers

  Zaalig moet dat zijn. Genieten en dan terugkomen en laten bevestigen dat je er een burn out van hebt. Werkt in belgie. Uitkering en tijdje thuis. Zo gaat het hedendaags

Meld een bug