"Sam Smith zingt James Bond-theme"

Een foto die is geplaatst door Sam Smith (@samsmithworld) op

Het zou zomaar eens kunnen dat Sam Smith de soundtrack van de nieuwe James Bond-film Spectre op zijn naam schrijft. De Britse zanger heeft maandag gehint op zijn betrokkenheid.

Sam deelde via Instagram een foto van een hand met een ring. In de ring staat een bijzonder logo gegraveerd, namelijk het logo van misdaadorganisatie SPECTRE uit de gelijknamige Bondfilm. Volgens verschillende media maakt Smith hiermee bekend dat hij de titelsong van de film mag zingen.

Er is niet veel bekend over het nummer. Regisseur Sam Mendes verklapte onlangs wel tijdens een interview dat het nummer klaar is en al was opgenomen.

Er gingen al tijden geruchten dat Sam de soundtrack voor zijn rekening zou nemen. Hoewel ook de namen van Ellie Goulding, Ed Sheeran en Adele, die voor de vorige Bondfilm Skyfall de single verzorgde, rondzongen. Veel fans van de filmreeks vonden overigens dat de eer Shirley Bassey ten deel moest vallen. Zij is de enige zangeres ter wereld die drie keer het lied voor een 007-film mocht verzorgen.

Spectre is vanaf 4 november te zien in de bioscoop.

PHOTO_NEWSReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.