"Oeps, het privé-e-mailadres van Melania Trump is uitgelekt." En daarop stuurt Aalsterse hacker haar hilarische mail

Facebook, Twitter
De ethische hacker uit Aalst heeft weer toegeslagen en deze keer was de Amerikaanse first lady Melania Trump kop van Jut. Nadat Inti De Ceukelaire eerder al het Twitteraccount van de president zelf kraakte en er een ludieke video op postte, zegt hij er nu ook in geslaagd te zijn het private e-mailadres van zijn vrouw te pakken te krijgen. En hij schreef haar een hilarische mail om zijn stad aan te prijzen, naar aanleiding van het bezoek van het presidentskoppel aan ons land.

"Beste mevrouw Trump, welkom in de stad België, ik zal u niet te lang storen en val meteen met de deur in huis", staat er te lezen in Vlaams-Engels. "Je moet echt naar Aalst komen, je zal er gek op zijn, het is geweldig. Aalst is het Las Vegas van België, maar dan zonder de rijke mensen, de casino's en de hotels. Verdoe je tijd niet in Brussel. Waarom zou je een 'hellhole' willen bezoeken als het paradijs amper 30 minuten verder ligt. (Behalve als je met de NMBS reist, dan is het twee uur extra, stom!)" (lees hieronder verder)

"Vergeet The Donald, want wij hebben The Dozzje (Aalsters burgemeester Christoph D'Haese, red.)", gaat hij verder. "Hij is exact als je man, maar hij houdt erg van de liberale media. En het beste? Een keer per jaar wordt hij afgezet en drie dagen lang vervangen door een complete nobody zonder enige politieke ervaring. Dat is echt geweldig. (carnaval, red.) We hebben ook hoge muren gehad om ons te beschermen voor de mensen van Dendermonde. Ze zijn de Mexicanen van België, complete pussy's." (Een verwijzing naar de eeuwenoude rivaliteit tussen de twee steden.)

Trump Tower
"Op zoek naar een plek om een nieuwe Trump Tower te bouwen? Zoek niet verder, Aalstenaars houden van torens, vraag maar aan Ilse Uyttersprot. (voormalig burgemeester van wie in 2011 een filmpje uitlekte waarop te zien was hoe ze in het openbaar seks had op een toren in Navarra, red.) Laat gerust weten of je kan komen, we eten vanavond stoemp met worst en we hebben altijd wat over. Voel je vrij om aan te schuiven", klinkt het nog.

Facebook
In een ps geeft hij meteen ook mee hoe hij naar eigen zeggen aan het e-amiladres van Melania kwam: "Je kan voorkomen dat mensen je mailadres te pakken krijgen door op Facebook je instelling bij 'who can look me up' naar 'only me' te veranderen. Het heet privacy, je moet het echt eens proberen." (lees hieronder verder)

De Ceukelaire stuurde de mail vanmorgen, op het moment dat Donald en Melania Trump op audiëntie waren bij de paus.
afp De Ceukelaire stuurde de mail vanmorgen, op het moment dat Donald en Melania Trump op audiëntie waren bij de paus.

Was het dan echt zo eenvoudig? "Ja, want Facebook wíl dat het eenvoudig is om persoonlijke gegevens te vinden", aldus De Ceukelaire. "Alle privacy-instellingen staan gewoon open als je het mailadres van de persoon in kwestie weet. Daarom heb ik gedaan alsof ik Melania was en het wachtwoord van mijn Facebookaccount was vergeten. Daarop kreeg ik een scherm met de eerste en de laatste letter van haar private mailadres. Ik heb daarop een programmaatje geschreven dat vanzelf de mogelijkheden uittest en het was na een halve minuut al prijs."

Ludiek
Daarop vond hij dat hij Melania op de hoogte moest brengen. "Ik kon het gewoon melden, maar het leek me leuker om het op een ludieke manier te doen. Vandaar mijn brief. Ik hoop dat ze hem leest en ze naar Aalst afzakken. Maar voorlopig heb ik nog geen reactie gehad", lacht hij.

Nog geen reactie
Of hij die zal krijgen is nog maar af te wachten. Toen de ethische hacker eerder dit jaar enkele oude tweets van Donald Trump hackte en er boodschappen over Aalst opzette, was hij ook even groot nieuws. Maar tot op vandaag kwam er geen reactie van het Witte Huis. "De tweets staan nog altijd online, ik heb er drie in totaal. Misschien dat ik ze ga verhuren of verkopen, voor verjaardagen of zo. Altijd leuk als je de president van de Verenigde Staten een persoonlijke boodschap kan laten geven", klinkt het nog.  
19 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • sherlock .

  Wel abdelelah.....ik werk snachts, jij ook ?! Verdedig jij de hackers misschien? Met veel chance vind jij ook een schone Job!

 • Steve Tijpels

  Geen reacties gehad? Maar goed ook. Morgen staat de FBI, CIA,NCIS,Csi, daech en GTA voor zijn deur.

 • Valentin Valmont

  Wat niemand weet is dat gezanten van Melania wel naar Aalst zijn gegaan. Eigenlijk een kleine deelgemeente Herdersem waar ze in de exclusieve wijnzaak Vinyo enkele Italiaanse en Zuid Afrikaanse wijnen inkochten. Geitenleren een tip die ze vanuit Rome meekregen. De wereld is klein.

 • Thorgal Aegirsson

  Ik vind die mail helemaal niet hilarisch. Kinderlijk niveau à la Brusselmans. Is dit nieuws?

 • Abdelelah Et Talie

  Sherlock mss werkt hij mss heeft hij een eigen zaakje.Heb jij niets beters te doen dan dan zijn artikel lezen