"Natalia en haar lief Alexander uit elkaar"

Natalia met Alexander tijdens de MIA's in januari van dit jaar.
BELGA Natalia met Alexander tijdens de MIA's in januari van dit jaar.
Natalia (35) zal een van de blikvangers zijn in het volgende seizoen van 'Liefde voor Muziek', maar haar eigen liefdesleven heeft volgens TV Familie een knauw gekregen. Zij en haar Amerikaans lief Alexander zouden uit elkaar zijn.

Begin dit jaar liep Natalia nog op wolkjes. In een interview vertelde ze onder meer dat Alexander de eerste was bij wie ze het gevoel heeft kinderen te willen krijgen. "We hebben allebei goede genen, als we die zouden kunnen doorgeven, zou dat wel graaf zijn." Ze doken samen regelmatig op op feestjes en lieten zich uitgebreid fotograferen. Maar de liefde zou inmiddels voorbij zijn.

In de Vlaamse showbizz wordt, volgens TV Familie, al een tijdje gespeculeerd over Natalia's privésituatie. "Logisch ook", klinkt het, "want het is al maanden geleden dat we het koppel nog eens te zien kregen." Een medewerker van 'The Voice', waar Natalia in de jury zat, is zelfs formeel. "Ze is opnieuw alleen. En niet sinds vorige maand of zo, maar al van voor de zomer."

Haar manager houdt het op "geen commentaar", wanneer TV Familie hem contacteert, maar Natalia lijkt op Instagram zelf ook hints te geven. Zo plaatste ze een foto van zichzelf op de luchthaven toen ze naar Los Angeles vertrok. Op haar jasje stond 'Me, myself and I'.

Bye bye Belgium!! LA, here i come!! #zinin #states #goingback #LA #lalaland #inmyblood #memyselfandi @nikkie_official #america #awayforawhile #mysamsonite #travelling #newbags @mysamsonite @samsoniteofficialReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels