'Mijn Pop-Uprestaurant' neemt een jaar pauze

Medialaan
Fans van het programma 'Mijn Pop-Uprestaurant' zullen in 2018 niet aan hun trekken komen. Bij VTM werd beslist om het programma minstens een jaartje te laten rusten.

Ook al waren de fratsen van Gert Verhulst en de legendarische quotes van Sergio Herman nog steeds razend populair, toch zal er volgend jaar geen nieuw seizoen van 'Mijn Pop-Uprestaurant' komen. Een verrassing, want na de finale dit jaar - gewonnen door Karel en Birger van TJOP'S -verscheen er nog een oproep voor nieuwe kandidaten op het scherm.

Medialaan bevestigt dat het programma even opgeborgen wordt, maar ontkent dat het iets te maken heeft met te weinig kandidaten of een twijfelende Sergio Herman. "Geen van beide redenen speelt mee", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Soms moet je een programma even laten rusten, zodat de honger weer groter wordt. Dat wil niet zeggen dat 'Mijn Pop-Uprestaurant' definitief is afgevoerd, het programma kan zeker nadien nog terugkomen."
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • schaapje

  éwel dit vind ik heel jammer, want het was het enige programma waar ik naar keek, familie, fc. de kampioenen enz.. je lmoet een minister zijn om al de wisselingen van de personages te kunnen volgen

 • Filip De Cononckx

  Beter dat soort "reality" programma's helemaal afvoeren. Platvloers gedoe. Bied de kijkers amusement met stijl en in een beschaafde taal. Zo heeft amusement ook nog een opvoedende waarde.

 • Duvel

  Zjeppe de kampioenen is wel op één hé !!!! Eindelijk een marginaal programma weg.

 • Geert Vanhulle

  oef meer heb ik niet te zeggen

 • Jos Klos

  Eindelijk van die zever verlost, laat ze maar anoniem achter hun potjes en fornuizen zitten.