'Mijn Pop-uprestaurant!' Jaro gaat na breuk met Hanne solo verder met... 'Jaro'

Wannes Nimmegeers

Hanne en Jaro, het koppel dat in 2014 de harten van Vlaanderen veroverde en met hun concept 'Sticks & Stones' de eerste editie van 'Mijn Pop-uprestaurant!' won, trekt nu ook de stekker uit hun restaurant 'De Druivelaar' in Antwerpen. Eerder dit jaar maakten de twee bekend dat er een einde was gekomen aan hun relatie, maar dat ze zouden blijven samenwerken. Al wilde Hanne zich meer toeleggen op haar carrière als ingenieur en architect.

Jaro (28) laat nu weten dat hij helemaal alleen verdergaat en verandert ook de naam van het restaurant. Dat wordt 'Jaro'. "Ik doe dat vooral om duidelijk te maken dat Hanne niets meer met de zaak te maken heeft. Ook de punten die ik kreeg in de Gault Millau-gids hebben mij tot deze stap geleid. Ik wilde een nog hoger niveau bereiken. Hanne en ik hadden daar een andere visie over. Met Jaro als restaurant zet ik een nieuwe stap in mijn nog jonge carrière."
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Karen Verhoeven

    Udo, Dit is een reactie die niet gefundamenteerd is. Wie zegt dat zijn nieuw lief hem niet kan liefhebben? Ps kevin, ben je goed thuis geraakt?

  • Udo Jansens

    Wat Hanne in die kerel gezien had heb ik nooit begrepen.Een losbol en flierefluiter en het zou allemaal wel vanzelf gaan.Benieuwd hoelang mijnheer het nu gaat uithouden zonder zij die hem op het juiste spoor hield.