Ga naar de mobiele website
^ Top

'Mijn pop-up'-winnaars Karel en Birger gaan door met BBQ-restaurant Tjop's

Jan De Meuleneir/Photo News
Birger en Karel, de winnaars van 'Mijn Pop-uprestaurant', gaan door met hun succesvolle barbecuerestaurant Tjop's. Vanaf 7 juni staan ze op de overdekte voedselmarkt Mercado in Antwerpen, schrijft Het Belang Van Limburg.

Hun plaatsje op de overdekte voedselmarkt aan de Antwerpse Groenplaats maakte deel uit van hun prijzenpot. Binnen drie weken gaan ze er onder meer hun wraps en hamburgers van 'slow cooked' varkensvlees aanbieden. Karel en Birger, die dit weekend nog vijfde werden op het Belgisch kampioenschap barbecue, zullen er niet altijd samen te vinden zijn, maar het is wel bedoeling dat een van beiden steeds aanwezig is. Mercado is geopend van woensdag tot zondag.

Tegen de zomervakantie willen Karel en Birger ook met een foodtruck beginnen, al zal Karel dat combineren met zijn werk bij de politie in Oostende. "In de zomer kunnen ze mij er goed gebruiken", klinkt het. "Na de loopbaanonderbreking die ik heb gekregen voor mijn deelname aan 'Mijn pop-up' kon ik dat niet weigeren. Vanaf september neem ik wel verlof zonder wedde, zodat we enkel nog met barbecue kunnen bezig zijn." 

Meer over5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Andres Pieters

  Hoe kunnen jullie allen zo negatief zijn. Vraagje Didi Elfer , bent u gaan eten in hun restaurant? Ik namelijl wel en hetgeen u zegt van onvriendelijk zijn wil ik bij deze sterk ontkennen. Ik ben namelijk 2 x super ontvangen geweest en super gegeten. En veredelde quick ? Bij quick komt er al geen bbq aan te pas , en zou tegen iedereen willen zeggen proef en ondervind alvorens te oordelen.

 • Jeroen Roelants

  5 jaar max..

 • didi elfer

  Een 2de servies draaien kunnen ze niet dat is bewezen. Een restaurant is veel meer dan goeie eten geven, hun klanten met respect bedienen konden ze zeker niet. Verbazend dat ze gewonnen hebben, hun tegenstaander waren 100 keer meer profesionneel.

 • recht in de roos

  zever in pakskes ... ze gaan proberen aznwezig te zijn . Ge moet trouwens een halve hare zijn om je goedbetaalde job op te geven voor een veredelde Quicktruck ?? En van die bistro komt niets. Ze hebben de buit binnen en hasta la vista baby bey bey....

 • Marc Geerts

  5 de plaats op Belgisch kampioenschap is gene vette als je ondertussen een beetje een bv bent, was je geen beetje een bv geweest dan was je waarschijnlijk bij de laatsten geweest. Zo simpel is dat.

Meld een bug