'K3 Loves You': 300 kinderen in nieuwe clip

vmma
 Ze hebben nog maar pas hun afscheid aangekondigd of ze zijn al aan de slag met nieuw materiaal. In Studio 100 in het Antwerpse Schelle heeft K3 een nieuwe videoclip opgenomen. Bij de opnames voor het nummer 'K3 Loves You' waren 300 enthousiaste K3-fans aanwezig.

Het nummer is een bedankje aan alle fans en bedoeld om hen in zonnetje te zetten. Karen, Kristel en Josje waren gehuld in een T-shirt met de naam van het nummer, net als alle aanwezige kinderen. Ook waren er veel rode harten te zien.

K3 maakte woensdag bekend te gaan stoppen in de huidige bezetting. De drie zangeressen Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke gaan dit jaar in een Vlaams-Nederlandse talentenjacht op VTM en op de commerciële zender SBS6 op zoek naar hun drie opvolgers.

Aansluitend op de talentenjacht volgt nog een laatste K3-tour door Vlaanderen en Nederland met niet drie, maar zes zangeressen. Tijdens deze tournee, die zal lopen tot het voorjaar van 2016, geven de huidige zangeressen de fakkel door aan de drie winnaressen van het tv-programma K3 zoekt K3.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.