"Hey, wat kruipt er door mijn oorlel? Het is mijn python!"

Facebook
Het ene moment had Ashley Glawe uit Portland in de staat Oregon haar slang nog in haar handen, het volgende zaten ze samen op de spoed. De koningspython, Bart genaamd, had zich doodleuk een weg gebaand dwars door Ashleys 'vleestunnel' in haar oorlel en kon geen kant meer op. Ashley ook niet, tenzij die naar het ziekenhuis.

"Ik hield mijn slang vast en de domoor zag een gaatje", begint de Amerikaanse haar Facebookpost. "Dat was toevallig mijn fucking oorlel. Bart dacht dat het een leuk idee zou zijn om erdoor te kruipen... Het gebeurde allemaal zo snel dat het al te laat was voor ik er erg in had wat er zich aan het afspelen was." De foto die ze meestuurde, laat alvast niet al te veel aan de verbeelding over. Grellig!

Sommigen geloven niks van het bizarre verhaal dat volgens hen gewoon een mislukte selfiepoging was of ze denken dat Ashley de slang zelf door haar expander haalde. Maar Ashley Glawe en haar vriendin Julie, die getuige was van het voorval vorige maandag, beweren dat het wel degelijk écht gebeurd is. "Zo dom ben ik nu ook weer niet om dat zélf te doen", fulmineerde Ashley op Facebook.

Het liep gelukkig allemaal goed af. De artsten konden een kleine snede maken in de oorlel die ze op die manier wat konden rekken zodat ze Bart met de juiste portie vaseline konden bevrijden. Een licht ontstoken oor was de eindafrekening. En natuurlijk een onwaarschijnlijke historie die het internet rondgaat.

Ashley vóór het incident.
Facebook Ashley vóór het incident.
Facebook