1. Twintiger krijgt zware schoppen tegen het hoofd na fuif: “Zo’n trappen zijn voor ons poging moord”
  Play
  Sint-Job-in-'t-Goor

  Twintiger krijgt zware schoppen tegen het hoofd na fuif: “Zo’n trappen zijn voor ons poging moord”

  Een twintiger uit Sint-Job kampt nog altijd met de naweeën van een brutale vechtpartij na afloop van een fuif. Zonder aanleiding werd de jongeman afgelopen weekend tegen de grond gewerkt waarna hij enkele rake trappen tegen het hoofd kreeg. De averij die de jongeman opliep, valt uiteindelijk nog mee, maar zijn ouders laten het er niet bij. “We zijn blij dat de daders het gefilmd hebben, hopelijk worden ze zo gestraft”, zegt zijn vader.
 2. “Ik doe geen oog dicht door dat onderzoek”: cynische Johan Derksen toont middelvinger bij terugkeer

  “Ik doe geen oog dicht door dat onderzoek”: cynische Johan Derksen toont middelvin­ger bij terugkeer

  Johan Derksen lijkt zich niet bepaald druk te maken om het onderzoek dat het Openbaar Ministerie naar hem doet. “Er is een PV opgemaakt, ze hebben mijn verhaal aangehoord en nu wordt beslist wat ermee gedaan zal worden. Nou, je begrijpt dat ik geen oog dichtdoe”, klonk het sarcastisch in ‘Vandaag Inside’. De presentator stak ook zijn middelvinger op naar alle mensen in talkshows die excuses van hem eisten. Het publiek beloonde hem met een applaus.
 1. LIVE. Eerste soldaten geëvacueerd uit Azovstalfabriek in Marioepol

  LIVE. Eerste soldaten geëvacu­eerd uit Azovstalfa­briek in Marioepol

  Na een wekenlange blokkade hebben meer dan 260 Oekraïense soldaten de Azovstalfabriek verlaten, het laatste bolwerk van het Oekraïense verzet in de strategische belangrijke havenstad Marioepol. Ze worden naar door Rusland bezet gebied gebracht. Via een gevangenenruil kunnen ze later terugkeren, zegt de Oekraïense legerstaf maandag op Facebook. Volgens de Oekraïense viceminister van Defensie Ganna Malyar, gaat het om 53 gewonden en 211 andere soldaten. De gewonden zouden naar Novoazovsk overgebracht zijn om daar behandeld te worden. De andere soldaten gingen naar Olenivka. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.