1. Tourist LeMC werkt nog twee nachten per week als sociaal assistent: “Het zorgt voor een vast inkomen én ik help er anderen mee, dus: waarom niet?”
  PREMIUM
  Showbizz

  Tourist LeMC werkt nog twee nachten per week als sociaal assistent: “Het zorgt voor een vast inkomen én ik help er anderen mee, dus: waarom niet?”

  In de jury van ‘The Voice’ is hij het buitenbeentje en ook buiten de spotlights is Tourist LeMC een atypische artiest. De Antwerpse troubadour gaat namelijk ook nog ‘gewoon’ werken: als sociaal assistent klopt hij elke week twee nachtshiften. “Het zorgt voor een vast inkomen, het geeft structuur aan m'n leven én ik help er anderen mee, dus: waarom niet?”
 1. Achtergelaten zoon (6) probeert zich vast te klampen aan auto van moeder en raakt dodelijk meegesleurd, lichaam in rivier gedumpt
  OHIO
  2

  Achtergela­ten zoon (6) probeert zich vast te klampen aan auto van moeder en raakt dodelijk meege­sleurd, lichaam in rivier gedumpt

  Een huiveringwekkende moord op een zesjarige jongen houdt de VS in de ban. Een 29-jarige mama liet haar kinderen ‘s nachts opzettelijk achter nabij een natuurgebied en trachtte weg te rijden. Haar zoon James Hutchinson klampte zich vast aan de klink van het autoportier, raakte meegesleurd en overleefde het niet. De vrouw dumpte de nacht nadien het lichaam in een rivier.
 2. Derde zware aardbeving voor kust Nieuw-Zeeland: nu schok van 8,1, tsunamialarm geweken
  Update
  8

  Derde zware aardbeving voor kust Nieuw-Zee­land: nu schok van 8,1, tsuna­mialarm geweken

  Vlak bij Nieuw-Zeeland heeft zich vanavond opnieuw een zware aardbeving voorgedaan. Dat meldt het Amerikaans Geofysisch Instituut (USGS). Het gaat al om de derde hevige schok vandaag en het was meteen de zwaarste van allemaal. Hij haalde 8,1 op de schaal van Richter. Volgens het tsunamiwaarschuwingscentrum in Hawaï zijn kleine “tsunamigolven” waargenomen bij het eiland Tonga. Ondertussen werd het tsunami-alarm wel opgeheven.