De politie Westkust kon zondagmiddag maar één persoon aantreffen.
Volledig scherm
De politie Westkust kon zondagmiddag maar één persoon aantreffen. © BELGA

Zeventien leden van Deense kerk brengen nacht door in vakantieverblijf in Nieuwpoort

NieuwpoortZeventien leden van een Deense kerk in Brussel hebben zaterdagnacht gelogeerd in een vakantieverblijf in Nieuwpoort. Dat bevestigt de politie Westkust. Bij een controle zondagmiddag konden zij echter maar één persoon meer aantreffen.

 1. Acht maanden na dood van schipper Andy (37) mag familie dossier nog steeds niet inkijken: “Beseffen die magistraten niet dat dit de nabestaanden erg veel pijn doet?”
  PREMIUM
  Oostende

  Acht maanden na dood van schipper Andy (37) mag familie dossier nog steeds niet inkijken: “Beseffen die magistra­ten niet dat dit de nabestaan­den erg veel pijn doet?”

  “We worden van het kastje naar de muur gestuurd en mogen zelfs het dossier niet inkijken.” De familie van Andy Loyen (37), de Oostendse schipper die in mei 2020 stierf nadat hij met een heftruck in het Visserijdok was gereden, begrijpt niet waarom het onderzoek na meer dan acht maanden nog steeds niet is afgesloten. “Als het op veiligheid in de haven aankomt, schuift iedereen de verantwoordelijkheid van zich af”, reageert het arbeidsauditoraat.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"