De jonge zeehond heeft een vishaak door zijn kaak.
Volledig scherm
De jonge zeehond heeft een vishaak door zijn kaak. © Foto Linda Vanthournout

Zeehond met vishaak door kaak laat zich niet vangen

 1. Politie schiet band van vluchtende auto lek na monstersnelheden door bebouwde kom: twee passagiers meteen opgepakt, bestuurder uren later geklist
  Koksijde/De Panne

  Politie schiet band van vluchtende auto lek na monster­snel­he­den door bebouwde kom: twee passagiers meteen opgepakt, bestuurder uren later geklist

  Van in De Panne tot Oostduinkerke-Dorp heeft maandagnacht een wilde achtervolging plaatsgevonden. Een Volkswagen Golf met drie inzittenden vlamde met 140 per uur door de bebouwde kom en negeerde de rode lichten. De politie kon de auto uiteindelijk doen stoppen door een band lek te schieten. Twee passagiers werden onmiddellijk ingerekend. De bestuurder sloeg te voet op de vlucht, maar werd dinsdagvoormiddag gearresteerd.
 2. 21-jarige man veroordeeld voor belaging van 32-jarige vrouw met wie hij knipperlichtrelatie heeft: “Nochtans was er heel recent ongestoord bezoek in de cel”
  Diksmuide

  21-jarige man veroor­deeld voor belaging van 32-jarige vrouw met wie hij knipper­licht­re­la­tie heeft: “Nochtans was er heel recent ongestoord bezoek in de cel”

  Een 21-jarige man uit Diksmuide is tot 10 maanden cel en 800 euro boete veroordeeld, beiden met uitstel, voor de belaging van een 32-jarige vrouw met wie hij een knipperlichtrelatie heeft. Ze hebben ook samen een kind, al is de erkenningsprocedure hiervan nog niet rond. Telkens de relatie wordt verbroken, beginnen de belaging en bedreigingen. Maar dan is er toch weer ongestoord bezoek in de gevangenis.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond