Willy Gheeraert.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Gheeraert. © Isabelle Vanhassel

Willy Gheeraert, ereschepen en papa van huidig schepen Ann, plots overleden: “Streng maar rechtvaardig en met een groot hart voor Nieuwpoort”

NieuwpoortWilly Gheeraert (88) is dinsdagavond heel plots overleden na een hersentumor. “Mijn politieke ambitie heb ik van hem, want ook papa was een legislatuur schepen in Nieuwpoort”, reageert dochter en huidig schepen Ann Gheeraert (CD&V). Zij eert haar papa met een eerlijk portret. “Samen met mijn mama was hij er altijd als het nodig was. Zijn afscheid is zo onverwacht.”

  1. Stephane (54) bekent na half jaar dat hij z'n schoonzoon (28) doodschoot: “Er knakte iets toen hij opnieuw m’n familie bedreigde”
    PREMIUM
    Diksmuide/Nieuwpoort

    Stephane (54) bekent na half jaar dat hij z'n schoonzoon (28) doodschoot: “Er knakte iets toen hij opnieuw m’n familie bedreigde”

    “Hij gooide plots kogels door het raam van mijn bestelwagen.” Tijdens een vier uur durend verhoor heeft Stephane V. (54) uit Nieuwpoort donderdag bekend dat hij z’n schoonzoon Mario Sumaj (28) vorige zomer doodschoot langs een jaagpad in Diksmuide. V. ontkende een half jaar lang achter de moord te zitten, maar ging uiteindelijk door de knieën na een gefaalde leugendetectortest. Hij vertelde de speurders wat er precies gebeurde en waarom hij zijn schoonzoon doodschoot... met zeven kogels.