Thorkild lanceert een nieuwe dienst met zijn bouwbedrijf
Volledig scherm
Thorkild lanceert een nieuwe dienst met zijn bouwbedrijf © Benny Proot

West-Vlaamse bouwondernemer haalt inspiratie uit coronacrisis. Met Clean Cloud ontsmet hij alle ruimtes waar volk komt

Thorkild Vanhoutte (38) uit Nieuwpoort stelt Clean Cloud voor. Hij heeft twee medewerkers van zijn bouwbedrijf Thorso vrijgemaakt om ‘ghostbustersgewijs’ werkruimten te ontsmetten in een paar minuten tijd.

 1. Man (24) richt voor 50.000 euro schade aan in huurappartement en bedreigt politie: “Ik ga jullie met een mes in de buik steken”
  Nieuwpoort

  Man (24) richt voor 50.000 euro schade aan in huurappar­te­ment en bedreigt politie: “Ik ga jullie met een mes in de buik steken”

  Een 24-jarige uit Nieuwpoort riskeert 6 maanden cel, omdat hij zijn huurappartement in de Marktstraat volledig kort en klein sloeg en de politie ernstig bedreigde. Hij verbrijzelde alle ramen, deuren, kasten en rukte zelfs radiatoren en de verwarmingsketel los. Het water sijpelde door het plafond en verlichtingsarmaturen binnen in ondergelegen appartementen.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Jongeren raken zwaar slaags met koppel buurtbewoners: armbreuk, kneuzingen en arbeidsongeschiktheid bij beide partijen
  PREMIUM
  Veurne

  Jongeren raken zwaar slaags met koppel buurtbewo­ners: armbreuk, kneuzingen en arbeidson­ge­schikt­heid bij beide partijen

  De politie is bezig met een onderzoek naar ernstige wederzijdse slagen, zaterdagavond in de Nieuwstraat in Veurne. Een viertal jongeren kregen het aan de stok met een koppel buurtbewoners. Aan beide kanten is er arbeidsongeschiktheid. Het was niet de enige keer dat de politie moest tussenkomen afgelopen weekend. “En op het vlak van alcohol in het verkeer zijn we toch vrij teleurgesteld", zegt commissaris Toon Fonteyne.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije