De brandweer plaatse een tent om de reanimatie af te schermen, maar de langdurige pogingen van de mug bleken vergeefs. Het slachtoffer stierf ter plaatse.
Volledig scherm
De brandweer plaatse een tent om de reanimatie af te schermen, maar de langdurige pogingen van de mug bleken vergeefs. Het slachtoffer stierf ter plaatse. © Jojo Navarro

Voetganger wordt onwel in Elisalaan en overlijdt

NieuwpoortIn de Elisalaan in Nieuwpoort is dinsdagmiddag een voetganger gestorven. Hij zeeg neer, vermoedelijk na een hartstilstand. 

  1. Oudste wijnhandel van Brugge viert 200ste verjaardag: “Na de Eerste Wereldoorlog bleef er niks meer van onze zaak in Diksmuide over, we moesten van nul herbeginnen op een onbekende locatie”
    PREMIUM
    Brugge/Diksmuide

    Oudste wijnhandel van Brugge viert 200ste verjaardag: “Na de Eerste Wereldoor­log bleef er niks meer van onze zaak in Diksmuide over, we moesten van nul herbegin­nen op een onbekende locatie”

    “Ik trok mijn beste kostuum aan en ging aanbellen bij cafébazen in Brugge, Roeselare en Torhout om mijn beste wijnen aan te prijzen. De oorlog had immers alles verwoest. We moesten ergens herbeginnen.” Jacques Feys (91) mag het nog meemaken: de 200ste verjaardag van zijn wijnhandel. Zijn familie begon ermee toen België nog niet eens bestond. Inmiddels staat er alweer opvolging klaar.