De uitbater van de brasserie ziet geen graten in zijn verbod.
Volledig scherm
De uitbater van de brasserie ziet geen graten in zijn verbod. © Boterman

Uitbater in Nieuwpoort bant kinderen uit zijn brasserie: "Ze maken stoelen kapot en jagen anderen weg"

Er is op social media heel wat commotie ontstaan over het verbod op kinderen in een brasserie op de Zeedijk in Nieuwpoort-Bad. Een moeder werd namelijk geweigerd met haar zoon toen ze gisteren wou plaatsnemen op het terras van Brasserie Sir Charles. De vrouw plaatste in haar verontwaardiging een bericht op Facebook en dat werd in geen tijd al meer dan 20.000 keer gedeeld. De reacties aan het adres van de uitbater zijn niet mals. Maar die ziet er geen graten in. Integendeel.

1037 reacties

 • Kurt Nagels

  2 jaar geleden
  Wat een walgelijke reacties lees ik hier. Eventjes alle kinderen/ouders over dezelfde kam scheren... Het is waar dat het bij sommige kinderen aan opvoeding ontbreekt, maar ze daarom weigeren???
 • fred van driessche

  2 jaar geleden
  Overschot van gelijk. Ga je kinderen loslaten in de MacDo of beter nog in de speeltuin. En hou de onopgevoede ettertjes uit het vliegtuig.
 • fernanda van gorp

  2 jaar geleden
  Ik begrijp Sir Charles heel goed! Kinderen zijn tegenwoordig goden .... Krijgen alles en mogen alles. In deze zaak zit ook graag rustig, zonder veel kanaal en opgevoede kinderen, daar kon je vroeger overal mee komen, ook op restaurant. Het grootste deel van de huidige generatie weet zelfs niet meer wat beleefdheid en opgevoed zijn betekent!
 • gaelle derinck

  2 jaar geleden
  Iedereen heeft recht om te gaan eten, Okj zoek ergens anders ietsmaar vliegtuigen kinderen te verbieden huur dan een luxe jet, of ga met de auto geen last dan van kinderen wij als gezin reizen ook en ze zijn super braaf. Voor Ocharme enkele uurtjes dat ze op een vliegtuig zitten om dan een hele week in je aduld only te zitten. Iedereen doet wat hij wil het is een Vrijland al zijn we eigenlijk niet Vrij wetten en regels. Iedereen is kind geweest.
 • peg waelput

  2 jaar geleden
  Ik heb in horeca gewerkt en op al mijn jaren nog nooit kinderen stoelen of banken met messen zien kapot maken ...en er zijn genoeg kinderen met goede manieren en horeca zaken waar ze welkom zijn
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"