Mama Virginie en haar vechter Tristan
Volledig scherm
PREMIUM
Mama Virginie en haar vechter Tristan © RV

“Tijdens de hersenoperatie van onze kleine Tristan beviel ik van ons dochtertje”: dit warme gezinnetje hoopt op financiële steun

Nieuwpoort“Met onze pasgeboren Imani in haar bedje rolden we naar onze kleine Tristan, zelf geopereerd aan een levensbedreigende hersentumor.” 17 juli 2020 was voor Virginie Bonte (37) en Tom Demeyer-Gombeir (42) uit Nieuwpoort een emotionele rollercoaster. Nog steeds vecht Tristan (7) dapper tijdens een loodzware chemotherapie van 82 weken. Omdat het gezin het financieel zwaar heeft, start het een inzamelactie. “We staan met onze rug tegen de muur.”

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. MIJN STAD. Het Nieuwpoort van Tania Clarys (54), uitbaatster van ijssalon en B&B: “Op vlak van gastronomie zijn we hier verwend”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Het Nieuwpoort van Tania Clarys (54), uitbaat­ster van ijssalon en B&B: “Op vlak van gastrono­mie zijn we hier verwend”

  Ze keert met plezier af en toe terug naar de Westhoek, waar haar roots liggen. Maar de zee, en Nieuwpoort in het bijzonder, hebben intussen het hart van Tania Clarys (54) veroverd. Op een steenworp van de Markt runt ze gastenverblijf De Arend en combineert dat met haar ijssalon Cornet de la Mer. Ze neemt ons mee door de badstad. “Een strandwandeling is altijd zalig... maar heb je deze supertoffe buurt al ontdekt?”
  Nieuwpoort
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.