De veroordeelde tafelschuimster Nadine W. (48), gefotografeerd door een horeca-uitbater.
Volledig scherm
De veroordeelde tafelschuimster Nadine W. (48), gefotografeerd door een horeca-uitbater. © rv

Tafelschuimster alweer opgepakt en opnieuw in snelrecht naar rechter

De intussen bekende tafelschuimster Nadine W. (48) is opnieuw in snelrecht gedagvaard voor de rechtbank, na een nieuwe reeks feiten van afzetterij.  Maandagavond werd ze alweer gearresteerd, in een zaak in de Langestraat in Nieuwpoort. De vrouw liep in maart nochtans 15 maanden cel op. 

3 reacties

 • Angelo Cabooter

  2 jaar geleden
  Door heel het land in elke horeca een ongewenste foto hangen, ze zou dan rap de deur gewezen worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • camiel huughe

  2 jaar geleden
  Het is de Belgische regering, door ons verkozen, die deze vrouw beschermt. De wet bepaalt dat ze niet kan "in bewaring" genomen worden omdat ze niet lang genoeg gaat tafelen zonder betalen. Dus, horeca, nog wat geduld...tot juttemis.
 • vanderpeypen jeannine

  2 jaar geleden
  In de gevangenis kan ze alweer gratis eten !
 1. ‘Schrik van de kusthoreca’ blijft maar toeslaan ondanks 15 maanden cel: pas ten vroegste midden mei achter tralies

  ‘Schrik van de kusthoreca’ blijft maar toeslaan ondanks 15 maanden cel: pas ten vroegste midden mei achter tralies

  De inmiddels beruchte tafelschuimster Nadine W. (48), alias de ‘schrik van de kusthoreca’, blijft - ondanks een vonnis van 15 maanden cel - toeslaan aan de Belgische kust. De politie werd donderdagnamiddag opgeroepen voor afzetterij in een zaak in Nieuwpoort-Bad. De voorbije dagen sloeg ze ook toe in Middelkerke, Oostende en Bredene. Maar wat belet het gerecht om haar straf te laten uitvoeren na tientallen feiten?
 2. BINNENKIJKER – Hier zullen artiesten slapen, douchen en werken. Muziekclub 4AD opent het eerste residentiehuis voor muzikanten in Vlaanderen
  PREMIUM
  Diksmuide

  BINNENKIJ­KER – Hier zullen artiesten slapen, douchen en werken. Muziekclub 4AD opent het eerste residentie­huis voor muzikanten in Vlaanderen

  Muziekclub 4AD in Diksmuide opent zaterdag, de dag dat het 33 jaar bestaat, officieel haar artiestenhuis. Daar kunnen muzikanten van heinde en verre werken, overnachten en hun potje koken. Alle techniek is voor handen en het weidse uitzicht op Beerstblote zal ongetwijfeld inspireren. Benieuwd waar de muzikale helden zullen nagenieten van hun optreden? Kom binnen in het eerste residentiehuis voor muzikanten in Vlaanderen.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren