Bjorn (links) en Sammy (rechts) zijn de externe juryleden die mee zullen bepalen wie de winnaar van de tweejaarlijkse kunstprijs is
Volledig scherm
Bjorn (links) en Sammy (rechts) zijn de externe juryleden die mee zullen bepalen wie de winnaar van de tweejaarlijkse kunstprijs is © Stad Nieuwpoort

Streetart-artiesten maken kans op kunstprijs van 1.300 euro

NieuwpoortDe tweejaarlijkse kunstprijs van Nieuwpoort zet dit jaar streetart-artiesten in de kijker. Inschrijven kan tot en met 15 april. Het stadsbestuur strikte twee bekende juryleden.

 1. Eindelijk vollere kusthotels in verlengd weekend door opening terrassen: “Toeristen hebben veel goesting om te komen”
  Kust

  Eindelijk vollere kusthotels in verlengd weekend door opening terrassen: “Toeristen hebben veel goesting om te komen”

  De vele feestdagen in mei zijn doorgaans een geschenk voor de toeristische sector aan de kust. De verlengde weekends lenen zich ideaal voor een korte uitstap naar zee. De voorbije maanden lag de hotelbezetting echter opmerkelijk lager door de sluiting van de cafés en restaurants. Voor het hemelvaartweekend is er eindelijk beterschap in zicht volgens de cijfers van Westtoer. Het provinciebedrijf roept toeristen alvast op om zeker ook gebruik te maken van de druktebarometer zodat er voldoende spreiding is.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype