Tafelschuimster Nadine W.
Volledig scherm
Tafelschuimster Nadine W. © Mathias Mariën

‘Schrik van de kusthoreca’ blijft maar toeslaan ondanks 15 maanden cel: pas ten vroegste midden mei achter tralies

De inmiddels beruchte tafelschuimster Nadine W. (48), alias de ‘schrik van de kusthoreca’, blijft - ondanks een vonnis van 15 maanden cel - toeslaan aan de Belgische kust. De politie werd donderdagnamiddag opgeroepen voor afzetterij in een zaak in Nieuwpoort-Bad. De voorbije dagen sloeg ze ook toe in Middelkerke, Oostende en Bredene. Maar wat belet het gerecht om haar straf te laten uitvoeren na tientallen feiten?

28 reacties

 • Jeanne Thieren

  2 jaar geleden
  Weten de horeca uitbaters nu nog niet dat er zo iemand rondloopt die niet betaald ! Er wordt in de media veel over gesproken !
 • Armand Wuyts

  2 jaar geleden
  Na geseind te zijn,en aangehouden word,zal ze een tijd gratis kunnen eten!
 • Robert DE REU

  2 jaar geleden
  De Dame in kwestie is nog van de domste niet, maar laat ons eerlijk zijn er zijn ergere gevallen van criminaliteit, en van mensen dan met de witte boorden die in hun leven nooit de binnenkant van een cel zullen zien.
 • Geert Theunynck

  2 jaar geleden
  De schrik van de horeca... Ik dacht dat dat de fiscus was...
 • Bourgeois Daisy

  2 jaar geleden
  Honger? Als je ziet dat ze soms sterke drank nuttigt gaat het niet om honger. Mocht ze eens gevraagd hebben in één van de vele zaken (tot ver weg van de kust) om werk... Ze had al lang geen honger meer...
 1. IJsjesverkopers over hun liefde voor de ‘crèmekar’: “Die lange dagen voel je niet... De vakantiesfeer maakt zóveel goed”
  PREMIUM
  Regio

  IJsjesver­ko­pers over hun liefde voor de ‘crèmekar’: “Die lange dagen voel je niet... De vakantie­sfeer maakt zóveel goed”

  Al jarenlang rijden ze met veel passie rond: de ijsjesverkopers in hun vertrouwde ‘crèmekarren’. Die passie is onontbeerlijk: ze zijn vaak zeven dagen op zeven bezig én hebben het meeste werk als anderen aan het genieten zijn in de zon. Onze regio heeft enkele bekende bezorgers van de koude lekkernij. Zijn ze bij Van Nevel in Diksmuide, Smulmobiel in Bredene en ijsbedrijf Surprice in Houthulst klaar voor het seizoen? “Onze raad aan de jobstudenten bij ons? Werk traag.”
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel