Volledig scherm
© REUTERS

Proximus eist 1,7 miljoen euro van man (50) na grootschalige fraude met prepaidkaarten

NieuwpoortTelecomoperator Proximus eist 1,7 miljoen euro schadevergoeding van een Roemeen die vanuit Nieuwpoort op grote schaal aan telecomfraude deed. De man maakte gebruik van simboxen om sms’jes te genereren, maar voedde die met prepaidkaarten. En dat is verboden. Het openbaar ministerie eiste 2 jaar cel op het proces in Veurne. 

 1. Parket in beroep tegen opvallende vrijspraak voor man die onder rokken van dames filmde: “Dus alleen strafbaar als zo'n vrouw geen slip draagt?”
  Nieuwpoort/Veurne

  Parket in beroep tegen opvallende vrijspraak voor man die onder rokken van dames filmde: “Dus alleen strafbaar als zo'n vrouw geen slip draagt?”

  Het parket van Veurne gaat in beroep tegen de vrijspraak voor een 46-jarige man die verdacht werd van voyeurisme, nadat hij onder de rokken van heel wat vrouwen had gefilmd. Volgens de wet moeten slachtoffers ontbloot zijn om van voyeurisme te kunnen spreken, stelde de Veurnse strafrechter. “In de redenering van de rechtbank is er dus alleen sprake van strafbaar voyeurisme als het slachtoffer geen slip aan zou hebben", reageert Patty T’Jonck van het parket van Veurne.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"