De E40 in Nieuwpoort.
Volledig scherm
PREMIUM
De E40 in Nieuwpoort. © PVBN

“Papa is in staat om te doden”, zegt zelfs zijn eigen zoon. Toch is rechter mild voor dolgedraaide man (49) die andere bestuurder aanrijdt op pechstrook E40

NieuwpoortGeen vijf jaar celstraf zoals het Openbaar Ministerie had gevraagd, wél amper drie maanden effectief. Een 49-jarige man kwam dinsdagochtend goed weg toen hij zijn straf aanhoorde in de rechtbank van Veurne. De veertiger stond terecht voor zware verkeersagressie waarbij hij een andere bestuurder bewust aanreed op de E40-pechstrook na een discussie. Maar, zo oordeelde de rechter nu, er was sprake van uitlokking door de tegenpartij.

  1. Vierklapper van Remko Germonpré bezorgt Nieuwpoort zege in topper tegen Zarren: “Onze beste wedstrijd van het seizoen”
    voetbal vierde provinciale

    Vierklap­per van Remko Germonpré bezorgt Nieuwpoort zege in topper tegen Zarren: “Onze beste wedstrijd van het seizoen”

    FA Nieuwpoort heeft met overmacht de clash tegen Zarren gewonnen. Na een flitsend doelpuntenspektakel duidde de eindstand een vooroorlogse 6-3-overwinning aan voor Nieuwpoort, dat op één punt komt van co-leiders Handzame en Koksijde-Oostduinkerke in vierde provinciale A. Remko Germonpré was met vier doelpunten dé grote uitblinker bij de thuisploeg.