De E40 in Nieuwpoort
Volledig scherm
PREMIUM
De E40 in Nieuwpoort © PVBN

“Papa is in staat om te doden”: Dolgedraaide bestuurder (49) rijdt man doelbewust aan op pechstrook van E40 na discussie

NieuwpoortEen 49-jarige man hangt vijf jaar effectieve gevangenisstraf boven het hoofd nadat hij op de pechstrook doelbewust een man aanreed. De veertiger vluchtte vervolgens weg - met kinderen op de achterbank. Het 34-jarige slachtoffer overleefde de aanrijding, maar lag wekenlang in het ziekenhuis. De beklaagde ontkent dat hij de intentie had de man te doden. “Ik was in paniek en was de kluts kwijt." Opvallend: zijn eigen zoon verklaarde dat zijn papa, zeker als hij te veel gedronken heeft, wél in staat is te doden.

  1. Remko Germonpré en Nieuwpoort komen dichter bij leidersplaats na zege tegen Koekelare B: “Hebben de sleutel zelf in handen om mee te strijden voor de prijzen”
    voetbal vierde provinciale A

    Remko Germonpré en Nieuwpoort komen dichter bij leiders­plaats na zege tegen Koekelare B: “Hebben de sleutel zelf in handen om mee te strijden voor de prijzen”

    FA Nieuwpoort zet met zeven op negen het nieuwe jaar in. De kustploeg versloeg afgelopen weekend VV Koekelare B met 2-0 en springt zo over Middelkerke naar de zesde plaats, op drie punten van leider Adinkerke. Met amper vier punten tussen de eerste en zevende plaats zijn de plaatsjes aan de top erg duur in vierde provinciale A.