Annelies en Jean-Pierre van Portus Vastgoed in Nieuwpoort
Volledig scherm
PREMIUM
Annelies en Jean-Pierre van Portus Vastgoed in Nieuwpoort © Benny Proot

Op huizenjacht in … Nieuwpoort: “Wonen met zicht op zee maar ook op de polders”

NieuwpoortNieuwpoort heeft de voorbije jaren sterk ingezet op een modern straatbeeld. Dat creëerde een domino-effect met nieuwe handelszaken en horeca die zich kwamen nestelen in de stad aan zee. De vraag naar vastgoed is er immens, bevestigt Portus Vastgoed ons. Toch is er een markt voor een breed publiek. Nieuwpoort biedt veel meer dan een mooi zeezicht alleen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.