Nieuwpoort schaft het cartoonfestival af

 1. Kleuterjuf die zelfs koningin Paola wist te charmeren, verliest strijd tegen kanker: “Chris was een creatieve duizendpoot”
  PREMIUM
  Koksijde

  Kleuterjuf die zelfs koningin Paola wist te charmeren, verliest strijd tegen kanker: “Chris was een creatieve duizend­poot”

  Op de vooravond van haar pensioen als leerkracht en beleidsondersteuner bij het gemeenteonderwijs in Koksijde heeft Chris Broeckaert (63) uit De Panne de strijd tegen kanker verloren. Ze was veel meer dan een kleuterjuf. Zelfs koningin Paola zocht haar tien jaar geleden op in de school in Oostduinkerke, waar Chris vol enthousiasme praatte over hoe ze kleuters zelfstandig leerde werken. “We hebben haar niet genoeg kunnen bedanken”, reageert Piet Goddaer (Ozark Henry). Een portret.
 1. Luc Bellings beloonde beide zaken in HLN met een 10: pannenkoeken van De Blauwe Vogel en vispannetje van De Roos nu te verkrijgen in één formule
  PREMIUM
  nieuwpoort

  Luc Bellings beloonde beide zaken in HLN met een 10: pannenkoe­ken van De Blauwe Vogel en vispanne­tje van De Roos nu te verkrijgen in één formule

  Perfecter dan in Nieuwpoort vind je een hoofdgerecht plus dessert niet. In 2012 kreeg restaurant De Roos een 10 van topchef Luc Bellings in onze HLN-zomerreeks. Dit jaar gingen de pannenkoeken van ’t Koffiehuisje De Blauwe Vogel met de maximumscore aan de haal. Beide horecazaken aan de Kaai bieden hun toppers nu aan in één formule. “De coronacrisis raakt de horeca hard, we kunnen dus maar beter de banden aanhalen.”
 1. Vijf griezelige verrassingen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’
  Play
  games

  Vijf griezelige verrassin­gen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’

 2. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit