De politiezone Westkust werd verwittigd.
Volledig scherm
De politiezone Westkust werd verwittigd. © PZ Westkust

Mountainbiker geeft autobestuurder rake klappen

NieuwpoortEen autobestuurder kreeg zaterdagmiddag enkele rake klappen van een mountainbiker in Nieuwpoort. De twee kregen het aan de stok na een bijna-aanrijding. De fietser sloeg eerst op de wagen en daarna op de bestuurder.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Ondanks vernietigingsprocedure is aanleg betonnen strandpad gestart: “Wie nu nóg niet ziet dat dit geen gebetonneerde weg is, heeft zand in de ogen”
  PREMIUM

  Ondanks vernieti­gings­pro­ce­du­re is aanleg betonnen strandpad gestart: “Wie nu nóg niet ziet dat dit geen gebeton­neer­de weg is, heeft zand in de ogen”

  De plaatsing van het wegneembare betonnen pad op het strand in De Panne is gestart. Voor het paasverlof moet de westelijke kant klaar zijn, nadien volgt het oosten. In totaal wordt het pad anderhalve kilometer lang. Maar wat met de vernietigingsprocedure die vzw Bescherm Bomen en Natuur startte? Bevoegd schepen Wim Janssens (ACT!E) kan de vzw absoluut niet begrijpen.
  De Panne