Iris Blomme (maatschappelijk werker en drager van het project), Ilona Evrard (Domino) en schepen Jos Decorte.
Volledig scherm
Iris Blomme (maatschappelijk werker en drager van het project), Ilona Evrard (Domino) en schepen Jos Decorte. © Stad Nieuwpoort

Mooi speelgoed op overschot? Schenk het weg, zodat elk kind een cadeautje onder de kerstboom vindt

NieuwpoortDecember is voor veel gezinnen in armoede een lastige maand. Daarom helpt het Sociaal Huis van Nieuwpoort hen. Trouwens, ook jij kan je goede hart tonen door speelgoed te schenken.

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech