Hier komt de evenementenzone.
Volledig scherm
Hier komt de evenementenzone. © GUS

Moedig 1.700 sportievelingen aan tijdens Long Course Weekend

NieuwpoortNieuwpoort geeft morgen vrijdag 24 september het startschot van het Long Course Weekend. Op het driedaagse programma staan zwemmen, fietsen en lopen. De inschrijvingen zijn afgesloten, maar supporters zijn meer dan welkom.

 1. Twee jaar cel voor drugskoppel dat gebruikte in bijzijn van kind
  Koksijde/Nieuwpoort

  Twee jaar cel voor drugskop­pel dat gebruikte in bijzijn van kind

  De 25-jarige Lisa D. uit Koksijde is tot twee jaar effectieve celstraf en 8.000 euro boete veroordeeld wegens bezit en verkoop van cocaïne. Het was niet de eerste keer dat ze veroordeeld werd voor drugsfeiten. In het verleden kreeg ze al meermaals kansen door probatie-uitstel en dit keer vond de rechter het welletjes geweest. Haar voormalige vriend Erik D. (28) kreeg dezelfde straf, maar de celstraf volledig met uitstel.
 2. Oudste bakkerij van Oostende bakt ze bruin op wereldkampioenschap: “Gescoord met onze ambachtelijke aanpak”
  PREMIUM
  Oostende

  Oudste bakkerij van Oostende bakt ze bruin op wereldkam­pi­oen­schap: “Gescoord met onze ambachte­lij­ke aanpak”

  Bakkerij Decock in de Langestraat is sinds 1855 (!) een naam die klinkt in Oostende en omstreken. En sinds vorige week mag je gerust ook zeggen in de wereld. Guillaume David (20), zevende generatie in het familieverhaal, eindigde zesde op het wereldkampioenschap Bakkerij in het Franse Nantes. Wij schuiven mee aan tafel om het bakkersgeheim te ontrafelen.