Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort.
Volledig scherm
Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort. © PVBN

Maand cel en 1.600 euro boete voor niet betaalde overnachting en diner in hotel Cosmopolite

Een Italiaanse vrouw (46) die in Bergen woont is veroordeeld tot 1 maand cel en 1.600 euro boete voor feiten van afzetterij. Ze sliep op 1 april in Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort en dronk en at er naar hartenlust, maar kon de rekening van 200 euro niet betalen. 

0 reacties

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech