Dit is de winnende foto van het Atheneum Nieuwpoort
Volledig scherm
Dit is de winnende foto van het Atheneum Nieuwpoort © Atheneum Nieuwpoort

Leerlingen Nieuwpoortse Atheneum scoren internationaal met deze foto

Met deze foto werden de leerlingen van het Nieuwpoortse Atheneum beloond als beste campagnebeeld tijdens de internationale wedstrijd Young Reporters for the Environment, in ons land georganiseerd door GoodPlanet Belgium.

0 reacties

 1. Man (24) richt voor 50.000 euro schade aan in huurappartement en bedreigt politie: “Ik ga jullie met een mes in de buik steken”
  Nieuwpoort

  Man (24) richt voor 50.000 euro schade aan in huurappar­te­ment en bedreigt politie: “Ik ga jullie met een mes in de buik steken”

  Een 24-jarige uit Nieuwpoort riskeert 6 maanden cel, omdat hij zijn huurappartement in de Marktstraat volledig kort en klein sloeg en de politie ernstig bedreigde. Hij verbrijzelde alle ramen, deuren, kasten en rukte zelfs radiatoren en de verwarmingsketel los. Het water sijpelde door het plafond en verlichtingsarmaturen binnen in ondergelegen appartementen.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 3. Politie Oostende tevreden over eerste uitgaansavond: “Maar er was te veel volk om coronaproof te kunnen zijn”
  PREMIUM
  Oostende

  Politie Oostende tevreden over eerste uitgaans­avond: “Maar er was te veel volk om corona­proof te kunnen zijn”

  De politie van Oostende blikt tevreden terug op de opening van de terrassen zaterdag. Ook de sluiting tegen 22 uur verliep behoorlijk vlot. “Het was gezellig druk en er zijn geen noemenswaardige incidenten gebeurd. Natuurlijk zijn er altijd sommigen die de grenzen opzoeken en proberen te verleggen. Twee café-uitbaters hebben ook een verwittiging gekregen", zegt korpschef Philip Caestecker.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”