Leen Demaré en Bjorn Verhoeven.
Volledig scherm
Leen Demaré en Bjorn Verhoeven. © GUS

Leen Demaré maakt drie weken radio met Nostalgie in Nieuwpoort

NieuwpoortDj’s Bjorn Verhoeven en Leen Demaré hebben vrijdag hun radiostudio op de Zeedijk in Nieuwpoort, bij het Hendrikaplein, plechtig geopend. Drie weken lang zenden ze live uit van 10 tot 19 uur.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Oudenburg blinkt uit met aantal sociale woningen, Koksijde hinkt achterop: “We moeten wel eerst grond hebben voor we kunnen bouwen”
  PREMIUM
  Regio

  Oudenburg blinkt uit met aantal sociale woningen, Koksijde hinkt achterop: “We moeten wel eerst grond hebben voor we kunnen bouwen”

  Eén op de drie West-Vlaamse gemeenten bouwt te weinig sociale woningen. Dat blijkt uit cijfers van Wonen Vlaanderen. In onze regio heeft Oudenburg de beste cijfers en Koksijde de zwakste. “Omdat de hogere overheid Koksijde als ‘een boerengemeente’ en niet als een stad bestempelt, mogen we geen extra woongebieden aansnijden”, hekelt burgemeester Marc Vanden Bussche (LB). Opvallend: vooral de landelijke gemeenten doen het niet zo goed. Bekijk hieronder hoe het in uw gemeente zit.
 2. “Altijd maar ‘ik moet’? Weg ermee”: West-Vlaamse schrijft doeboek om stress en burn-out aan te pakken, met de hulp van Sonja Kimpen
  PREMIUM
  Veurne

  “Altijd maar ‘ik moet’? Weg ermee”: West-Vlaam­se schrijft doeboek om stress en burn-out aan te pakken, met de hulp van Sonja Kimpen

  “Ik moet werken, ik moet een proper huis hebben, ik moet met vrienden afspreken, ik moet… Weg met al die ‘moetens’: het is tijd om aan jezelf te denken.” Aan het woord is Ine De Deken (33) uit Oostduinkerke. De psycholoog runt in Veurne haar eigen centrum waar ze mensen begeleidt om hun mentale veerkracht op te krikken. Nu stelt Ine ook haar debuut ‘Weten wat je wil als middel tegen stress en burn-out’ voor: een doeboek, gebaseerd op het werk van de bekende coach Sonja Kimpen.