Debora en Conner Rousseau ontmoeten elkaar vanavond donderdag in De Cooke en Verhulst Show
Volledig scherm
PREMIUM
Debora en Conner Rousseau ontmoeten elkaar vanavond donderdag in De Cooke en Verhulst Show © SBS

Kassierster Debora krijgt plots hoofdrol in politieke discussie van de week: “Ik ben geen socialiste, maar mijn hart loopt over van liefde voor die jongen”

"Dat krijg ik aan kassierster Debora in Nieuwpoort niet uitgelegd." Met die woorden maakte Conner Rousseau kassierster Debora De Vos (53) plotsklaps wereldberoemd in Vlaanderen. "Ik ben geen socialiste, maar mijn hart loopt over van liefde voor die jongen." Ook al had ze er in het begin geen flauw benul van dat die vriendelijke klant de partijvoorzitter van Vooruit was. 

48 reacties

 • pascal de bruycker

  2 jaar geleden
  Typisch de kuddementaliteit : een mooi smoeltje en ze zijn verkocht , inhoud of niet ; en door dergelijk stemgedrag komen niet steeds de meest geschikte politici aan de macht . De meeste mensen denken niet verder dan hun neus lang is , ach misschien best dat we niet weten wat er ons nog zoals te wachten staat...Corona gaat ons nog veel kosten , heel veel ...waar gaan ze het geld halen ? De aandelenfondsen zijn de brandstof van de economie , als je het nu graag hebt of niet .
 • Geert Vlietinck

  2 jaar geleden
  Was waarschijnlijk beschaamd om te zeggen hoeveel hij als "Socialist"verdient een beetje meer of jan met de pet die een paar aandeeltjes bezit ocharme.
 • Peter Hegge

  2 jaar geleden
  Doe zo verder conner
 • An Peeters

  2 jaar geleden
  mooi kopke, vlotte prater, ziet zichzelf graag, maar niks kennis of inhoud. Een goed politieker kent zijn dossiers, weet waarover hij praat en weet waaruit dingen gegroeid zijn. Connor heeft enkel een mooi kopke, een leeg vat dus
 • Gunter Verleyen

  2 jaar geleden
  Maar er is wel een logica, als een bedrijf centen heeft voor dividend waarom niet een extra voor de werknemers. Als werknemers hard werken en het bedrijf maakt meer winst waarom mag de aandeelhouder daar alleen van profiteren. Dividend is in kleinere bedrijven vaak een wijze om goedkope verloning in tegenstelling met werknemers die zwaar belast worden