Een jong koppel belandde met de auto in het water in Nieuwpoort. Rechts: de vriendin van de bestuurder, die mee in het voertuig zat.
Volledig scherm
Een jong koppel belandde met de auto in het water in Nieuwpoort. Rechts: de vriendin van de bestuurder, die mee in het voertuig zat. © Mathias Mariën/RV

Drama in Nieuwpoort: wagen met jong koppel uit kanaal gehaald. “Hij was zo’n goede gast. Het is moeilijk te vatten”

Nieuwpoort/HeuleDe hulpdiensten hebben zaterdagnacht een wagen met twee inzittenden uit het water gehaald langs de Noorderhavenoever in Nieuwpoort. Het voertuig moest met een grote kraan op het droge gehesen worden. Voor de bestuurder, volgens onze informatie een twintiger uit Heule, en zijn vriendin kon geen hulp meer baten. 

  1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
    Tweakers

    De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

    Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.