Colruyt deed al eens een proefproject met Belgische mosselen.
Volledig scherm
PREMIUM
Colruyt deed al eens een proefproject met Belgische mosselen. © Colruyt Group

Bouw van allereerste zeeboerderij start dit najaar: “We kijken al uit naar de Belgische mosselen in onze winkelrekken”

Nieuwpoort/KoksijdeColruyt Group heeft heel wat bedrijven rond zich verzameld om de voor ons land eerste zeeboerderij voor de kust van Nieuwpoort en Koksijde vorm te geven. In de eerstkomende weken zullen 16 boeien een deel van de zone afbakenen. Het Nieuwpoortse stadsbestuur procedeert wel nog tegen het project dat eind vorig jaar de nodige vergunningen kreeg. Maar brengt dat het project in gevaar en wanneer mogen we die Belgische mosselen verwachten?

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.