Deze foto werd genomen voor de coronamaatregelen. De school blikt terug op een succesvolle ontbijtactie
Volledig scherm
Deze foto werd genomen voor de coronamaatregelen. De school blikt terug op een succesvolle ontbijtactie © Stad Nieuwpoort

Basisschool De Pagaaier schonk 650 euro aan vzw Golfbreker

De 19de ontbijtactie van de Nieuwpoortse gemeenteschool De Pagaaier was opnieuw een succes. Met de opbrengst kon de school niet alleen vzw Golfbreker steunen maar ook materiaal aankopen voor de leerlingen. Die zullen wel nog even moeten wachten om ermee aan de slag te gaan.

 1. Inspecteur Nick Van Rompaey (61) met pensioen: “Zelfs een amputatie van zijn been hield hem niet tegen. Een ongelofelijke prestatie”
  Koksijde

  Inspecteur Nick Van Rompaey (61) met pensioen: “Zelfs een amputatie van zijn been hield hem niet tegen. Een ongelofe­lij­ke prestatie”

  Boegbeeld Nick Van Rompaey (61) van de politie Westkust heeft dinsdag zijn kepie voor goed aan de haak gehangen. Na een onafgebroken carrière van 40 jaar bij de Westkust is hij met pensioen gegaan. Woordvoerster Ine Deburchgraeve schetst zijn straffe carrière. “Zelfs een amputatie van zijn been door kanker hield Nick niet tegen. Na drie maanden ging hij alweer aan de slag. Een ongelofelijke prestatie die weinig mensen hem zullen na doen.”
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken