JHM
Volledig scherm
© JHM

24 maanden cel gevorderd voor dealer die slachtoffer van vriendschapsfraude was

Nieuwpoort/AlveringemEen 23-jarige man uit Nieuwpoort heeft zich voor de correctionele rechtbank van Veurne moeten verantwoorden voor het dealen van cannabis. F. N. zette zijn handeltje op toen hij het slachtoffer van vriendschapsfraude was geworden. Het Openbaar Ministerie vorderde 24 maanden gevangenisstraf, deels met probatie-uitstel.

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Studio 100 bevestigt nu officieel: “Samenwerking met Plopsa-topman Steve Van den Kerkhof beëindigd”

  Studio 100 bevestigt nu officieel: “Samenwer­king met Plop­sa-top­man Steve Van den Kerkhof beëindigd”

  Steve Van den Kerkhof (48) moet vertrekken als CEO van Plopsa. De topman was terechtgekomen in een maalstroom van beschuldigingen over een verziekte bedrijfscultuur. Zo werd hij beschuldigd van beledigingen, scheldpartijen en ‘strafmeetings’. Het personeel wordt momenteel samengeroepen en wacht op uitleg van de directie. Steve Van den Kerkhof reageert op zijn ontslag in een bericht op Facebook.
  De Panne