Tegenwoordig heeft de Kerstman van Marc en Ria zijn eigen bed om in te slapen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tegenwoordig heeft de Kerstman van Marc en Ria zijn eigen bed om in te slapen. © Mine Dalemans

Huis van de Kerstman bezoeken? Het kan bij Marc en Ria: “Vroeger sliep hij zelfs in ons bed en verhuisden wij naar de zetel”

NieuwerkerkenIn tegenstelling tot wat velen mogen beweren, staat het huis van de Kerstman niet in Lapland, maar wel in Nieuwerkerken. Marc en Ria toveren hun huis voor het tiende jaar op rij om tot één groot kerstparadijs. Vanaf dit weekend openen hun deuren opnieuw voor het grote publiek voor een rondleiding en een drankje.

  1. De drie koningen staan weer voor de deur. Maar waar kan je nog een traditionele driekoningentaart vinden? Wij lijsten 8 bakkers in Limburg voor jullie op
    PREMIUM
    Limburg

    De drie koningen staan weer voor de deur. Maar waar kan je nog een traditione­le driekonin­gen­taart vinden? Wij lijsten 8 bakkers in Limburg voor jullie op

    Op 6 januari, de dag van de drie koningen, mag de traditionele driekoningentaart met de verborgen gouden boon zeker niet ontbreken. Degene die de boon in zijn of haar stukje taart vindt, krijgt de kroon en mag heel de dag koning of koningin zijn. De traditie is overgewaaid vanuit Frankrijk en wint sinds vorig jaar weer aan populariteit. Maar waar kan je nog een traditionele driekoningentaart verkrijgen? Wij lijsten 8 bakkers in Sint-Truiden, Heusden-Zolder en andere regio’s in Limburg voor jullie op.