SuperDries
Volledig scherm
SuperDries © Laenen

‘SuperDries’ wordt zaterdag begraven

0 reacties

 1. Burgemeester Rob Mennes (CD&V) gaat uitdaging van River Cleanup aan en ruimt zwerfvuil op: “Het is maar normaal dat ik het goede voorbeeld geef”
  Schelle/Niel/Puurs

  Burgemees­ter Rob Mennes (CD&V) gaat uitdaging van River Cleanup aan en ruimt zwerfvuil op: “Het is maar normaal dat ik het goede voorbeeld geef”

  River Cleanup Rupel heeft de burgemeesters van de gemeenten langs de Rupel uitgedaagd om minstens tien minuten zwerfvuil te gaan rapen. Rob Mennes (CD&V), burgemeester van Schelle, ging graag de uitdaging aan en stak woensdagnamiddag de handen uit de mouwen. Niet voor het eerst, vertelde hij. “Ik doe dit elke dag. Ik stoor mij enorm aan zwerfvuil.”
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug