Andy Herbos en Isabelle De Loenen presenteren hun Rupel Gin.
Volledig scherm
Andy Herbos en Isabelle De Loenen presenteren hun Rupel Gin. © Klaas De Scheirder

Rupelstreek krijgt nu ook eigen Rupel Gin: “12 kruiden gebruikt omdat rivier 12 kilometer lang is”

RupelstreekDe Rupelstreek heeft er een nieuw streekproduct bij: de Rupel Gin. Het drankje komt uit de koker van Nielenaren Andy Herbos (49) en Isabelle De Loenen (45), die daarmee eer willen betuigen aan de steenbakkersregio. “We hopen onze Rupelstreek hiermee extra in de kijker te plaatsen.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.