Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Een toekomstbeeld van het project.
Volledig scherm
Een toekomstbeeld van het project. © Durabrik

Residentie ’s Grevenhof, wonen tussen Rupel en Schelde

Thuiskomen in een groene omgeving op een boogscheut van het centrum. Dat is wat je van residentie ’s Grevenhof in de Rozenstraat in Niel kan verwachten. Benieuwd wat deze woondroom nog meer te bieden heeft? Ontdek het hier.

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Ongerustheid over plannen voor nieuwe privéparking op Hellegat: “Autoloze weg wordt oprijlaan”
  Niel

  Ongerust­heid over plannen voor nieuwe privépar­king op Hellegat: “Autoloze weg wordt oprijlaan”

  Op Hellegat is er enige ongerustheid over de plannen van het gemeentebestuur om een private parking aan te leggen in de tuin van de pastorij. Enkele buurtbewoners zijn gestart met een petitie, die al een veertigtal keer is ondertekend. “De locatie is misschien niet 100 procent ideaal, maar wel de meest geschikte”, reageert schepen van Ruimtelijke Ordening Steven Mattheus (Open Vld).