PVDA overhandigt mondmaskers aan het personeel van woonzorgcentrum Maria Boodschap in Niel.
Volledig scherm
PVDA overhandigt mondmaskers aan het personeel van woonzorgcentrum Maria Boodschap in Niel. © Benoit De Freine

PVDA Niel schenkt 500 chirurgische mondmaskers aan WZC Maria Boodschap

PVDA Niel heeft 500 chirurgische mondmaskers geschonken aan het woonzorgcentrum Maria Boodschap. De maskers werden ter beschikking gesteld door de organisatie Geneeskunde voor het Volk.

 1. Gemeentebesturen van Schelle, Niel en Aartselaar kibbelen over Tuinlei: “Gemaakt akkoord wordt niet nageleefd”
  PREMIUM
  Schelle/Aartselaar/Niel

  Gemeentebe­stu­ren van Schelle, Niel en Aartselaar kibbelen over Tuinlei: “Gemaakt akkoord wordt niet nageleefd”

  Het zit grondig scheef tussen de gemeentebesturen van Schelle, Niel en Aartselaar. Niel en Aartselaar verwijten Schelle een eerder gesloten akkoord over de inrichting van de vernieuwde Tuinlei niet na te komen. Daarin werd bepaald dat de Tuinlei maximaal een enkelrichtingstraat zou kunnen worden. Vandaag rijden er echter nog altijd in beide richtingen auto’s door de straat. Niel en Aartselaar dreigen met juridische procedures.
 2. Snookerzaak De Leug moet biljarters verplicht in afgescheiden zaal ontvangen: “Ik moet smeken dat ze nadien ook iets komen drinken”
  Aartselaar

  Snooker­zaak De Leug moet biljarters verplicht in afgeschei­den zaal ontvangen: “Ik moet smeken dat ze nadien ook iets komen drinken”

  Kafka in biljartland: terwijl de horeca sinds woensdag opnieuw klanten binnen mag ontvangen en ook binnensport terug mogelijk is, blijkt binnen biljarten en tussendoor iets drinken dan weer niet toegelaten. “Ik moet mijn zaak verdelen in twee delen”, zegt Steve Verelst van biljartzaak De Leug. “Het ene om te drinken, het andere om te sporten.”