Odiel (links onderaan) op het trainingskamp in Tubize, met coach Thomas Huyghe (rechts) en diens assistent Gert Verheyen (links).
Volledig scherm
Odiel (links onderaan) op het trainingskamp in Tubize, met coach Thomas Huyghe (rechts) en diens assistent Gert Verheyen (links). © VRT

Odiel (5) is toekomstige Rode Duivel in Villa Sporza: “Als hij goals kan maken, is hij gelukkig”

Niel/BoomVoor het tv-programma Villa Sporza is presentator Thomas Huyghe op trainingskamp vertrokken met wat hij zelf beschouwt als ‘de Rode Duivels van de toekomst’. Een van die jonge voetbaltalenten is Odiel De Laet (5) uit Niel, die voetbal speelt bij de jeugd van Rupel Boom. Net als zijn grote voorbeeld Romelu Lukaku ooit gedaan heeft.

  1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
    22

    Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

    Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.