IT'er Bram Vanden Broeck ontwikkelde een gratis afsprakensysteem voor lokale ondernemers.
Volledig scherm
IT'er Bram Vanden Broeck ontwikkelde een gratis afsprakensysteem voor lokale ondernemers. © Benoit De Freine

Nielse IT’er ontwikkelt gratis afsprakensysteem voor lokale ondernemers: “Mijn manier om iets terug te doen”

NielNielenaar Bram Vanden Broeck (23) heeft het afgelopen paasweekend zijn tijd besteed aan het bouwen van een online afsprakensysteem voor lokale ondernemers. Met www.afspraakplanning.be kunnen ze eenvoudig hun afspraken en inschrijvingen beheren. Opvallend: de IT’er biedt het systeem geheel gratis aan.

  1. Duffels dansfestival Natural Highs Festival laat antibacteriële laag aanbrengen op dj-installatie en toiletten: “Willen de veiligste danservaring van het land aanbieden”
    Duffel

    Duffels dansfesti­val Natural Highs Festival laat antibacte­riële laag aanbrengen op dj-installa­tie en toiletten: “Willen de veiligste danserva­ring van het land aanbieden”

    Natural Highs Festival in Duffel wordt naar eigen zeggen het ‘veiligste festival van België’. De organisatie schakelt een bedrijf uit Hombeek in om de dj-installatie, tap en toiletten te behandelen met een een antivirale en antibacteriële coating. “We willen aan het publiek en de gemeente tonen dat we nog een extra stap willen zetten om het hier veilig te houden”, klinkt het.