IT'er Bram Vanden Broeck ontwikkelde een gratis afsprakensysteem voor lokale ondernemers.
Volledig scherm
IT'er Bram Vanden Broeck ontwikkelde een gratis afsprakensysteem voor lokale ondernemers. © Benoit De Freine

Nielse IT’er ontwikkelt gratis afsprakensysteem voor lokale ondernemers: “Mijn manier om iets terug te doen”

NielNielenaar Bram Vanden Broeck (23) heeft het afgelopen paasweekend zijn tijd besteed aan het bouwen van een online afsprakensysteem voor lokale ondernemers. Met www.afspraakplanning.be kunnen ze eenvoudig hun afspraken en inschrijvingen beheren. Opvallend: de IT’er biedt het systeem geheel gratis aan.

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 1. Aartselaar en Schelle pakken sluipverkeer in wijk Koekoek en KMO-zone Brandekensweg aan: “Wie in één ruk door de zone rijdt naar N177, wordt beboet”
  PREMIUM
  Aartselaar/Schelle

  Aartselaar en Schelle pakken sluipver­keer in wijk Koekoek en KMO-zone Brandekens­weg aan: “Wie in één ruk door de zone rijdt naar N177, wordt beboet”

  Het gemeentebestuur van Aartselaar wil in samenwerking met de gemeente Schelle het sluipverkeer aanpakken in de wijk Koekoek. Daarvoor wordt beroep gedaan op in totaal zeven camera’s die het sluipverkeer moeten registreren en beboeten. Mogelijk kan het systeem dit najaar nog in voege treden. Het verkeer dat bestemd is voor de woonzone van de wijk Koekoek en de Koekoekstraat of de KMO-zone Brandekensweg zelf, blijft gewoon welkom.